wedding

Shakespeare sa en gång att "kärlek är inte kärlek, som förändrar när en ändring kommer. när livet blir svårt, när saker förändras, förblir sann kärlek densamma."

sann kärlek är inte en dans på rosor, och det lärde vi oss redan som små. men det är stunder av lycka, kärlek och glädje men också stunder av sorg, oro och motgångar. men ur motgång föds framgång och även om ni har gått igenom mer än vad två människor borde behöva under en livstid så har ni lyckats komma hit idag, till dagen som jag hoppas är och föralltid blir den lyckligaste dagen i ert liv.
Jag skulle kunna stå här idag och berätta om allt galet du har hunnit med i ditt 25åriga liv Sara, jag skulle kunna stå här och berätta om allt det tunga men också allt det lyckliga. Skulle kunna berätta om hur du ringde, helt exalterad, lycklig och euforisk morgonen efter er första date när du skrek så det ekade i telefonen, att du minsann hade träffat mannen i ditt liv.
men helt ärligt, så spelar ingen av dessa historier någon roll idag, för idag är det ni två- ni två som lovat varandra att skriva resten av era liv, tillsammans. det är oändligt många tomma, oskrivna blad som ska klottras ner med kärlek, glädje, motgång och framgång- tomma oskrivna blad som ska fyllas med liv- det liv som ni börjar skriva på idag och en livsbok som kommer vara för all framtid.
det finns inga ord, gester eller minnen som kan förklara kärleken som finns mellan er två idag. ingenting som kan förklara känslan ni känner när ni ser varandra i ögonen idag, ingenting som kan förklara att ett enkelt "ja" faktiskt betyder föralltid och ingenting som kan förklara hur mycket ni älskar varandra idag.
O jag vet att ni aldrig kommer gå isär, för sann kärlek besegras aldrig. Jag hoppas och tror att så som ni ser på varandra idag, som man och fru, som kärleksduvor och lyckligare än någonsin- så kommer ni även se på varandra om 50 år. för jag är säker på att ingenting kan skilja er nu- ni är för starka, för modiga och för kära för det. och jag önskar er en bra början på resten av ert liv. 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback