here comes the sun


åhåhåh. även denna söndag blev en i solens tecken, likeit. dock så vågar jag fortfarande inte gå barbent, kan bero på att det finns ett par oerhört vita ben under strumpbyxorna men sen kan man bli sjuk också. fast det kan man ändå. bara det att det vore så olägligt nu. fast det är det ju också alltid. dilemman, dilemman.

Dagen har spenderats på balkongen med en bok som sällskap, men snart byts boken ut mot grillade hamburgare och ett mycket trevligare sällskap. Life's good, helt enkelt.

påskäggssurpise

Det är ju påsk, vilket i sin tur leder till de underbara påskäggen och idag fick jag mitt..

Bara det att det inte innehöll det klassiska påskgodiset. åh nej, pappa hade bestämt sig för att vara nyttig i år. men jag klagar inte, äppel är ju gott!

summerfeeling

Sommaren är verkligen här och hur gött är inte det? så sjukt jäkla gött faktiskt.
Söndagar är mysiga dem, jag inledde min med en brunch:

Finfinfin tjej!


Jordgubbar, hallon, vindruvor och egen gjorda mozarella-tomat-baugetter är en underbar smak av sommaren faktiskt. helt fantastisk.

Efter att ha proppat i mig en massa godbitar, så styrde jag mig mot farmor för årets första och sista påskmiddag (den räckte gott och väl vill jag säga, proppmätt!)
De senaste timmarna har dock spenderats i en stol på balkongen, lappandes en massa sol med en bra bok i handen. bra skit. och det såg väl cirkus ut såhär:


åh tranbärsjuice. lätt den nya kärleken (måste testas, hetthett tips!)
Nu ska jag tugga i mig ett par mackor och sen cykla ner till sjön och möta upp en fin vän. åh bra söndag, brabra söndag!


souvenirringden nya pärlan. införskaffades i en mysig liten souvenirbutik på Teneriffa, love it!

I lose all my faith in silenceSåhär spatserar jag runt idag, blått - prickligt - sommrigt. LOVE IT.
nu ska jag ut i solen och fika lite, åh du underbara sommar. du är saknad!


hippy

Här blev det aldrig vår, det hoppade direkt till sommaren istället och inte mig emot!
Idag trippade jag runt som en liten hippy, såhär ungefär:


Annars så läste jag en hundra sidor i min lilla bok, drack mycket saft på balkongen och avslutade dagen med att försöka lösa en rubriks kub och det var minst sagt alldeles för logiskt för min del (som väntat, givetvis!) vissa klarar tydligen det på bara några sekunder, bara en fråga - hur?


seriemadde


så kan det se ut en eftermiddag i en lokal, när madde får tag på en spritpenna och kladdar ner hur bra MUF är. för åh tjena, vad mycket jag tycker om det! kärlek, helt enkelt.

RSS 2.0