orange

en orange poncho strosar jag runt i dagen till ära, till tonerna av winnerbäck och maggio. fint det. annars? Sommaren trippar på och jag ska snart bege till staden för fika och lite talarkväll med mina kära politikerkamrater, åh så bra!

tvivel

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet 
Du lever för stunden, precis som jag 
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar 
men lyckan i grunden, precis som jag 
Vi är som personifierade Nittiotal 
i ett virrvarr av chanser och val 
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer 
Jag lever för kicken, precis som du 
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen 
Jag har frihet i blicken, precis som du 
Här står livet i farstun, så nära inpå 
men det är nåt som gnager ändå 

Det kallas tvivel, det där som stör 
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör 
och jag ser hur du tänker på nåt 
hur du längtar dig bort 
som en fågel i bur 
En obehaglig distans 
en konstig känsla nånstans 
Det känns tomt - eller hur? 
sunsetjump

varmaste dagen på länge. ni vet, då när solen fortfarande steker klockan nio på kvällen. sommar var det här ja!

sväva runt oss

efter en löparrunda (ja! hör och häpna, för det händer inte ofta vill jag lova. lovade också mig själv att jag skulle börja ett nytt liv, ett hälsosamt sådant. tja, vi får se hur det blir med den saken, hehe) iallafall, så slog jag och lillasyster oss ner i soffan och njöt av godbiten på bilden. nämligen en jordgubbe-blåbär-hallon-smoothie, inte fyskam det heller vill jag lova! detta tillsammans med några avsnitt av den nya serien pretty little liars, skum men bra sådan!

popkonst

Solen skiner, klänningen är på - åh vad det är skönt att leva då! (eller hur var det nu?) efter några timmars lappande sol i trädgårn’ så beger jag mig in mot staden för lite häng med mina kära msu-flickor och sedan bio med lillasyster!
jag-älskar-sommaren

pannkaksfrukost

storasyster kom förbi på pannkaksfrukost imorse. det var så himla fint, att sitta i solen, på altanen och äta amerikanska pannkakor. mums.

teneriffa in lightroomBildbomb! för där kom en hel drös med bilder från Teneriffaresan, som förvisso var i ferbruari. men den bjöd på en hel del fint faktiskt. det är dessutom ungefär bara två veckor kvar till jag åker till Afrika i tre veckor. (åhåhåh. pirr i magen!)

elegi

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt 
Och du berätta' att du saknar mig i natt, det gör jag med 
Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är 
Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med
Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej 
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig
Winnerbäck är kvällens gud. annars då? jag har spenderat eftermiddagen kollandes på katten Gustaf, filmen alltså. eftersom jag inte har en katt och om jag hade det så hade den ändå inte hetat Gustaf, utan något sötare, som Cookie eller så.  lång utläggning på varför jag inte har en katten Gustaf.
Jag hoppas innerligt att er eftermiddag var mer givande, för er egen skull.

little too shiny


Midsommarafton. min blev inte riktigt som jag hade planerat. istället för att spendera dagen med fina vänner och allt som tillhör den svenska midsommarn med jordgubbar och alla tillbehör, så spenderar jag den i soffan, hemma. sjuk. men med lite jordgubbar och glass så kanske även detta går hem. äh. dagens största dilemma är att välja mellan Solsidan och SATC. tufft val.

från och med du

jag spatserade runt, seende ut ungefär såhär dagen till ära:


spenderade några timmar med den fantastiska felletösen nedan och vi hann med en hel del. som att konstatera att den fjärde juni faktiskt är i maj och att sju veckor faktiskt är en lång tid. detta mestadels medan vi satt i en tunnel, då vi trodde att spöregnet var ett faktum. även om det inte var det. förvirrande så.


resten av dagen spenderade jag mest hos farmor och tjockade i mig diverse grejer. såsom alldeles för många jordgubbar, alldeles för mycket godis och grädde. puh. fast äta bör man annars dör man. sådeså.

femton minuters perfektion

lite sommar från min balkong. det är himmlans vad fin världen är ibland.

born to followkvällens guldstjärna!

som bara du kanLånghelg är fint. himla fint, faktiskt. Jag ska njuta av en runda på stan med en fin vän, lite släktkalas och lite häng ikväll. Love it.

hear me roar


02:02

juni. sjörundor, baler, picknick med glass och godis i parken, spontan sleepover, solhäng på små cafeer och kvava nätter framför en alldeles för bra serie. ja, livet leker. sommar.

RSS 2.0