just enough

det spelar faktiskt ingen roll om man tittar in i spegeln osminkad med oplattat hår och inte de nyaste kläderna på. det ska inte spela någon roll. och jag tror faktiskt att insidan speglar utsidan rätt bra. för om du tänker efter, att lära känna en "ful" person med en underbar insida är en underbar upplevelse medan en "snygg" person med en insidan och hjärta av sten bara är en besvikelse.
att lyckas gå till skolan eller ens gå utanför dörren med uppsatt hår och gårdagens jeans är inte fult utan mer fint. för det är mänskligt. vi är inte på topp varje dag, vi är inte gjorda för det. vi är gjorda för livet. det liv som går upp och ner, det liv som går som en bergochdalbana - vi är inte ens gjorda för att livet ska vara en dans på rosor. jag vägrar också tro att livet är gjort för att man ska klara av det själv, vi behöver varandra och jag väljer att tro att det var därför vi var skapade.
människor som människor - våra brister och styrkor gör oss till människor och tillsammans blir vi oemotståndliga.
världen består av över sju biljoner människor - för mig är det omöjligt att det inte skulle finnas någon som var en lik. någon som man klickade med direkt och det bästa är att det kan finnas flera sådana. det sägs att det finns någon i den stora vida världen som är din själsfrände.
och visst, alla kanske inte hittar den men trots det så händer det av ett skäl - för allt har en mening, enligt min mening.
att lyckas ta kärlek till hjärtat är guld värt. att kunna må dåligt och att när man förpestar sig själv kunna ta till sig att det finns människor, så många människor som älskar en för just den man är. den personen som man sitter och kvävs av att vara, just den personen är så oerhört älskad. just den personen, just du är någons dröm, någons allt, någons värld.
och då ska man egentligen kunna ställa sig framför spegeln och se kärleken som finns i ens ögon och strålarna som strålar genom det där leendet som så många mår så bra av att se. man kan skratta lite för sig själv för att bevisa att det finns minst en i världen som älskar att höra det.andas in det


jul tvåtusentio

åh. finaste, finaste julklappen av systrami.
hon hade gjort en fotobok, om hennes bild av mig. jag blir nästan sentimental, så fint.
den kommer stå så fint på hyllan sen, hon är söt hon. min kära syster.

saved by the bell

jag vet inte, jag tänker mycket ibland. lite för mycket kanske.
ikväll är en kväll där tankar kring livets alla frågor snurrar som virvelvindar i mitt huvud.
framtiden, alla vänner som gått förlorade, alla vänner som blivit funna, alla relationer som gått åt skogen, alla relationer som växt till något vackert.
ju mer jag tänker på det, desto mer inser jag att det är livets gång och att allt har en anledning, allt är skapat för något, någon. ingenting i denna värld ska egentligen gå förlorat, för alla ska vi ha något.
jag är nog fast besluten vid att det finns något därute i den stora vida världen som är perfekt för mig, något som är perfekt för dig.
en vän, en själsfrände, en pojkvän, ett barn. - när våra liv fylls med glädje, kärlek och lycka - det är då vi mår som bäst. när vi hittar den där källan som alltid får oss att må bra.
att alltid kunna vända mig till någon är en frihet för mig, Jesus är en frihet för mig.
faktumet att jag inte kan se Honom rent fysiskt betyder inte att han inte är där, det betyder inte att han inte finns med mig i mina tankar och handlingar, hela tiden.
Han förmedlar kärlek till mig på ett sätt jag inte trodde mig vara möjligt, han hör mig, känner mig, hjälper mig. Hans gränslösa kärlek har vuxit i mig, mig har han gjort till en bättre människa, en gladare människa.
Det kan vara det bästa beslut som jag har gjort i mitt liv - när jag lade mitt liv i Guds händer - för jag vet att han kommer inte tvinga mig till något, han kommer hjälpa mig.
Att Jesus dog på korset för mig, dig och hela mänskligheten är just ett bevis på hans gränslösa kärlek. - för när både du och jag syndade och vände honom ryggen - så visade han oss vänskap i den högsta graden - genom människosonen visade han sin kärlek, Jesus tog på sig alla våra synder för visa Guds kärlek.
En sån vän önskar jag alla och det finaste är, att han kan bli din vän också. nu, närsomhelst.


barnakärlekåh.
en titt i arkivet och vips - man blir alldeles varm.
det finns så mycket kärlek och glädje i ett barns ögon.

l ♥ v eåh. de är världens finaste, mina hjärtan.
joyful.


Den fria viljan var vår tonårsdröm

affable. acquiesce. desecrate. disparity.discern. dissent. indifferent. innocuous. cacophonous. euphonious.
SAT-orden rabblas upp och ner, ner och upp. (som grisen gal i granens topp. ungefär.)

men drömmar är till för att uppfyllas, inte sant?
min ska bli sann.


from smile to HP


he-he
helt random - jag vet inte vad som händer - bild -ja.

jag såg harry potter igår.
åh. den. var. så. så. så. bra. åh. ja.
kom senare att tänka på hur sjukt det är att det faktiskt är någon, någon som har kommit på en hel värld. alla detaljer, alla magiformler, alla namn. allt. det är någons påhitt liksom.
någons fantasi.
helt magnifikt om du frågar mig.

you are the bestGrattis min fina vän!
du är helt enkelt bäst, så bra. och jag är så glad att det är just dig som jag träffar varje dag.
skolan vore inte densamma utan dig, min vän.
du gör mina dagar, förgyller dem med din strålande glädje.
ditt 'hej, det är felicia' får en att dra på smilebandet - oavsett mående.
du strålar som den klaraste stjärnan på himlen.

jag älskar dig.

L ♥ V E

celebration


du fina snötäcke, försvinn.

snön är jättefin och mysig. innefrån. men när jag ska cykla genom halva stan med den under hjulen så blir den helt plöstligt inte lika fin och mysig längre.

efter allmänt michaelahäng så ska jag nu tillsammans med cykeln bege mig till UBK.
kommer bli en fin kväll!

LOVE.


choklad och kattermin kväll bestod av varm choklad och lussekatter.
så gott, vintermys.


t.h.e.s.e

När allvaret har blivit ett skämt
När tystnaden skräms 
Vad är det som hänt?

RSS 2.0