left

det här måste jag bara skriva här, för det är helt sjukt.

Lars Ohly vill stänga ner friskolorna eller som han själv uttrycker det, han vill inte att en skola ska kunna gå med vinst. En friskola är som ett företag, borde inte ett företag belönas vid framgång? och berömmas? En skola med vinst är inget negativt utan snarare ett bevis på att det går bra för skolan. Dessutom behövs det konkurrens i skolvärlden eftersom det gör skolorna och utbildningarna bättre.
Vänstern har som känt alltid varit för statligt ägande, där kommunala skolor står högre än fria skolor, där privat ägande är fel och de förespråkar en idelogi som användes i Stalins kommunist-Ryssland.
Nu vill Lars Ohly som sagt stänga ner friskolor, runt en kvarts miljoner barn och ungdomar går idag i friskolor i Sverige - vad kommer hända med dem när Ohly bestämmer sig för att stänga dörren till deras utbildning?
det är inte okej, inte att ta ungdomars rätt till valfri skola.

sedan friskolorna blev större och större har skolan och utbildningen också blivit bättre. Genom friskolorna har de kommunala skolorna blivit bättre då det har blivit en konkurrens som gynnat utbildningarna. Det har höjt kvalitén och med en bättre utbildning formas bra jobb och ett bättre Sverige, eller hur?

Så, jag frågar dig, Lars Ohly - vad är det för fel med nöjda elever i skolan? jag tror att så länge skolan är bra och utbildning passar en så spelar det absolut ingen roll om skolan går med vinst, eftersom vinsten inte är det väsentliga utan att det viktigaste är faktiskt att en bra skola.
Vänstern säger med det här att de struntar i om kvalitén är bra så länge som skolan inte går med vinst, enligt mig spelar vinsten ingen roll så länge skolan är bra.
Med ett rödgrönt maktskifte kommer runt en kvarts miljon elever slängas ut från sina skolor och utbildningar - är det rätt?
nej, absolut nej.


källa

Kommentarer
Postat av: felicia

Åh, vilken fin design du har, riktigt fint!

Känner mig verkligen läskigt velig nu, orkar inte tänka mer, varför är man aldrig nöjd med valen?

2010-08-10 @ 19:58:23

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0