miljön? (:

åh, jag måste bara berätta detta, det är egentligen helt sjukt!

men som ni säkert hört så hade alla världens viktiga personer ett klimatmöte i Köpenhamn förra veckan. det var ett möte där dom skulle försöka bestämma hur man ska kunna förbättra miljön.
det roliga i det hela är att de som deltog i mötet flög dit i 144 privatplan och de hade hyrt in ca 1200 limosiner till alla och självklart så hade de runt 5 miljöbilar också!
hallå?
varför skulle man inte kunna flyga dit dem i vanliga regulärplan och låta dem åka kollektivt? okej, att sätta Obama i ett regulärt plan är kanske lite vanskligt, av säkerhetsskäl så behöver han säkert Air Force One och alla sina livvakter och ett visst antal limosiner för att inte veta vilken som han sitter i, detta pga att han är världens mest hotade man.
men dom andra?
varför kan inte de också inte få lida för att miljön försämras. för om de flyger runt halva jorden i privatplan så är det ganska mycket dubbelmoral att dom propagerar om att vi ska tänka på hur vi reser, hur vi lever. för just nu kan nog se det som att dem lever lite på att vi förbättrar miljön, då kan dom ju resa som dom vill.¨
och vartenda viktig och känd politiker är inte så eftertraktad att dom behöver den säkerheten, det tror iallafall inte jag.
så om politikerna också tänkte på miljön på samma sätt som de vill att vi gör så skulle den nog kunna förbättras ännu mer.


Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0